top of page

Over ons

Over Ons
Mondzorg Sterrenburg Logo

Over Mondzorg Sterrenburg

Halverwege 2017 zijn plannen voor het oprichten van een nieuwe mondzorg praktijk in de wijk Sterrenburg tot stand gekomen. Na enig zoeken zijn wij terecht gekomen bij het pand aan de Planetenlaan 11a. De daarop volgende maanden zijn wij druk bezig geweest met de verbouwing met als resultaat een nieuwe praktijk. 

De huidige mondhygiënist heeft de afgelopen 25 jaar in een tandartspraktijk gewerkt in de wijk Sterrenburg. Zij is bekend met de mensen uit wijk en wilde graag een volgende stap maken.

Mondzorg Sterrenburg heeft zich als missie gesteld mensen te begeleiden naar een goede mondgezondheid. Door mensen te laten inzien dat een goede mondgezondheid niet alleen goed is voor het gebit maar ook voor het gehele lichaam, hopen wij bij te dragen aan een goede gezondheid. Dit doen wij doormiddel van informeren, behandelen en begeleiden.

De Visie van Mondzorg Sterrenburg is dat van jongs af aan een goede begeleiding nodig is voor het aanleren van een goede mondverzorging. Zodat dat op latere leeftijd de kans op klachten en ongemakken kleiner is.

Het Team

Mondzorg-30.jpg

Karin Hof - Thiel
Mondhygiënist

Afgestudeerd in 1983.

Na mijn studie ben ik eerst werkzaam geweest in een groepspraktijk in Noord-Holland. Na mijn verhuizing naar Dordrecht heb ik gewerkt in verschillende tandartspraktijken, waarna ik mij in onze eigen praktijk in Dordrecht gevestigd heb. Ik sta ingeschreven in het KRM, het kwaliteitsregister mondhygiënisten en het StKP, het kwaliteitsregister voor paramedici. Door het volgen van cursussen en congressen houd ik mijn kennis up to date. Tevens ben ik lid van NVM en de NVVP.

Mondzorg-28.jpg

Britta Timmer
Mondhygiëniste

Foto ineke willemse.jpg

Ineke Willemse
Mondhygiëniste

Britta is afgestudeerd Mondhygiënist. Daarnaast heeft ze al meerdere jaren ervaring als preventie-assistente in verschillende tandartspraktijken.  Zij vind het leuk om kinderen voorlichting te geven en te behandelen. Daarnaast probeert ze jong en oud te motiveren tot een betere mondgezondheid.

Ineke Willemse heeft gewerkt als docent bij de opleiding tandartsassistent. Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk gehad. Vanuit haar passie voor het vak is zij momenteel weer op de maandag ochtend werkzaam als mondhygiëniste.

Foto Zolal Sharifi.jpg

Zolal Sharifi
Mondhygiënist

BIG: 49929110179
Mondzorg-38.jpg

Kevin Hof
Baliemedewerker

Na het behalen van haar diploma alweer meerdere jaren aan het werk als mondhygiënist.

Door haar gedrevenheid en passie voor het behandelen van kinderen is zij een goede aanvulling voor het team.

Sinds 2017 afgestudeerd aan de hogeschool in Rotterdam. Momenteel werkzaam als baliemedewerker bij Mondzorg Sterrenburg. Daarnaast zeer geïnteresseerd in de tandheelkunde en all facetten die daarbij horen.

Het Team
Kwaliteitskeurmerken
bottom of page