Over ons

 

Over Mondzorg Sterrenburg

Halverwege 2017 zijn plannen voor het oprichten van een nieuwe mondzorg praktijk in de wijk Sterrenburg tot stand gekomen. Na enig zoeken zijn wij terecht gekomen bij het pand aan de Planetenlaan 11a. De daarop volgende maanden zijn wij druk bezig geweest met de verbouwing met als resultaat een nieuwe praktijk. 

De huidige mondhygiënist heeft de afgelopen 25 jaar in een tandartspraktijk gewerkt in de wijk Sterrenburg. Zij is bekend met de mensen uit wijk en wilde graag een volgende stap maken.

Mondzorg Sterrenburg heeft zich als missie gesteld mensen te begeleiden naar een goede mondgezondheid. Door mensen te laten inzien dat een goede mondgezondheid niet alleen goed is voor het gebit maar ook voor het gehele lichaam, hopen wij bij te dragen aan een goede gezondheid. Dit doen wij doormiddel van informeren, behandelen en begeleiden.

De Visie van Mondzorg Sterrenburg is dat van jongs af aan een goede begeleiding nodig is voor het aanleren van een goede mondverzorging. Zodat dat op latere leeftijd de kans op klachten en ongemakken kleiner is.

Het Team

Karin Hof - Thiel

Mondhygiënist

Afgestudeerd in 1983.

Na mijn studie ben ik eerst werkzaam geweest in een groepspraktijk in Noord-Holland. Na mijn verhuizing naar Dordrecht heb ik gewerkt in verschillende tandartspraktijken, waarna ik mij in onze eigen praktijk in Dordrecht gevestigd heb. Ik sta ingeschreven in het KRM, het kwaliteitsregister mondhygiënisten en het StKP, het kwaliteitsregister voor paramedici. Door het volgen van cursussen en congressen houd ik mijn kennis up to date. Tevens ben ik lid van NVM en de NVVP.

Kevin Hof

Functie - Baliemedewerker

Sinds 2017 afgestudeerd aan de hogeschool in Rotterdam. Momenteel werkzaam als baliemedewerker bij Mondzorg Sterrenburg

 
 

Planetenlaan 11a, 3318 JJ Dordrecht

GG-logo-groot.jpg
KRM_logo_medium.jpg